Kalender Dorpsleven Udenhout en Biezenmortel 2023

De kalender wordt voor de 46e keer gepresenteerd door Stichting Scouting Udenhout.

Op de voorpagina staat ook dit jaar weer een bekende “Udenhouter”. Iemand die een sterke band met Udenhout en Biezenmortel heeft. De plaats waar de foto is genomen past ook goed bij deze persoon. Wij willen de naam niet onthullen want dan is het verrassingseffect er al af als de kalender wordt aangeboden.
Verder is er ook dit jaar in de kalender aandacht geschonken aan de oudere maar zeker ook aan de recentere geschiedenis van Udenhout en Biezenmortel. Zo is de kalender aantrekkelijk voor een brede doelgroep.

Bij de 46e kalender
Ondanks de coronaperikelen is de kalendercommissie er toch weer in geslaagd een gevarieerde kalender samen te stellen. De commissie start in oktober met het verzamelen van ideeën en foto’s voor de kalender. Dan volgt het zoeken naar namen en het samenstellen van de teksten.
De jeugdleden van scouting St. Lambertus zullen de nieuwe kalender weer huis aan huis aanbieden vanaf dinsdag 13 september tot en met zaterdag 17 september.
Vanaf maandag 19 september is de kalender te koop voor € 4,50 op de bekende verkooppunten. Voor Udenhout zijn dat: Fotogalerie Angelique, Hoppenbrouwers Electro World, zorgcentrum Eikelaar, TOP1TOYS – Nogmaals, Ijshoeve Uijlenborch en Heemcentrum ’t Schoor. 
In Oisterwijk is de kalender verkrijgbaar op Pastoor van Rijckelstraat 3.
Wilt u er zeker van zijn dat u de kalender ontvangt? Stuur dan een mailtje naar kalender@scoutingudenhout.nl. De kalender wordt dan (in Udenhout) met een nota bij u aan huis bezorgd.

Een greep uit de onderwerpen van dit jaar
Een foto van het bedrijfspand van de Voorzorg met de molen “de Hoop” als inzet.
Carnavalsvereniging CV NOK. Filmopnames in Udenhout van Help, de dokter verzuipt. Concert bij jongerencentrum De Barak, Huldiging van Olympisch medaillewinnaar René Martens. Klassenfoto van kleuterschool ’t Kwetternest uit 1981.
Sfeerfoto’s van Kindervakantieweek en Festipet. De tekst bij de foto’s voorziet u van uitgebreide informatie over de onderwerpen.

Schutblad
Aandacht voor de een aantal middenstandsbedrijven die verdwenen zijn uit het straatbeeld.

Aanbieding
Op donderdag 8 september 2022 zal het eerste exemplaar van de 46e kalender worden aangeboden. Zoals gebruikelijk heeft Scouting St.-Lambertus Udenhout hiervoor weer een bijeenkomst in voorbereiding, waaraan de verschillende speltakken hun medewerking zullen geven. De bijeenkomst enkel voor genodigden. Wie de nieuwe kalender in ontvangst mag nemen is nog een verrassing!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *