Bijna Thuis Huis Udenhout genomineerd voor vrijwilligersprijs 2022

Wie krijgt jouw stem?
De kandidaten voor de Vrijwilligersprijzen gemeente Tilburg 2022 zijn bekend. Voor deze prijs werden in totaal twaalf organisaties en 20 vrijwilligers voorgedragen, waaronder ook enkele jongeren onder de 23 jaar. Een deskundige jury koos uit al deze aanmeldingen de nominaties en de winnaar van de Jongerenvrijwilligersprijs.

Genomineerden
De genomineerden in de categorie ‘Vrijwilliger van het jaar 2022’ zijn: Christel Hezemans, Arjen Pijfers en Bryan Vreijsen. Voor de titel ‘Vrijwilligersorganisati e van het jaar’ zijn genomineerd: Bijna Thuis Huis Udenhout, Groeituin013 en Stichting Social Kids Tilburg. Jij kunt meebepalen wie uiteindelijk de felbegeerde prijzen gaan winnen.

Stemmen
Woon je in Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout of Biezenmortel, dan kun je tot en met 3 oktober eenmalig je stem uitbrengen via www.vrijwilligerstilburg.nl/stemmen. Heb je geen computer, dan kun je je stem uitbrengen op één van de Vrijwilligerspunten in de stad (info via 013 – 549 8646).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *