“De Heeren van Udenhout” zijn in aantocht

Op woensdag 5 oktober om 10.00 uur opent in ons dorp een nieuw horeca-bedrijf haar deuren: “De Heeren van Udenhout”. Zij vestigen zich in het pand Kreitenmolenstraat 59. Hier kon je voorheen de zaak van “Josje” bezoeken. Ook kon je er vroeger eten bij “Restaurant l’Abeille”.
De nieuwe eigenaren van “De Heeren van Udenhout” zijn de 32-jarige Renz Schuurmans en de 28-jarige Wieger Hoekstra. Renz is uit Tilburg afkomstig en Wieger’s wieg stond in Friesland. 
Beide hebben de hotelschool gedaan en veel horeca-ervaring.; Wieger in Leeuwarden en Renz in Milaan. Daarna hebben de twee mannen nog even voor iets anders gekozen. Renz heeft gewerkt bij Interpolis en Wieger heeft (nog steeds) een eigen bedrijf in web-design en marketing. Toch kriebelt het weer en zijn zij
de nieuwe horeca-uitdaging aangegaan.
Veel lokale Udenhoutse ondernemers zijn in de afgelopen weken in de weer geweest om de zaak naar de ideeën van Renz en Wieger te veranderen. Ook de ouders van de heren werden volop bij dit proces ingeschakeld. Het resultaat stelt Renz en Wieger tevreden en daarom hebben ze er alle vertrouwen in dat hun “Lunch – Borrel – Diner”-etablissement een succes zal worden.
“De Heeren” zijn 5 dagen per week geopend (op maandag en dinsdag gesloten).
De openingstijden: woensdag – donderdag – zondag: van 10.00 tot 22.00 uur; vrijdag – zaterdag: van 10.00 tot 24.00 uur.
Men is te bereiken via 013 – 2084100 óf via www.deheerenvanudenhout.nl.
Er kan natuurlijk ook online worden gereserveerd.
De Wegwijzer wenst “De Heeren” veel succes toe en een aangename inburgering in ons dorp.

tekst: Jan de Kort, De Wegwijzer.
foto: Angelique de Graaij; De Wegwijzer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *