Udenhoutse Dorpskerststal op het kerkplein 2022

Op het kerkplein aan de Slimstraat wordt ook dit jaar weer de Dorpskerststal opgebouwd door vrijwilligers Daarna wordt de stal ingericht door de werkgroep Dorpskerststal.

De beeldengroep is inmiddels uitgegroeid tot een complete kerstgroep. Dit is gerealiseerd door de giften die wij voorgaande jaren in de collectebus hebben ontvangen evenals door sponsoring door een aantal personen.

De kerststal is afgelopen nieuwjaarsnacht ongeschonden doorgekomen. Nu maar hopen dat er ook dit jaar geen gekke dingen gebeuren. Ziet u iets verdachts, meld het dan op onderstaand telefoonnummer.

De opbrengst van de collectebus die bij de kerststal staat, wordt gebruikt voor een gift aan een goed doel. Dit jaar hebben we gekozen voor het Jeugdfonds Vincent van de Vincentiusvereniging Udenhout/Biezenmortel Meer informatie over deze vereniging kunt u vinden op www.vincentiusverenigingudenhoutbiezenmortel.nl

Hebt u ook een lokaal goed doel in gedachten? Stop de gegevens daarvan in de bus zodat de werkgroep daar in de toekomst gebruik van kan maken.

Hebt u vragen of wellicht wilt u een donatie aan de kerststal doen dan kunt u contact opnemen met Albert van Keulen (06 51140685).
Het bankrekeningnummer is NL 50 RABO 0152 0162 60 tnv Hein van den Berg, inzake dorpskerststal.

Nog een kerststal bezoeken in Udenhout? Dat kan. U bent van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de kerststal bij Theetuin Brandshof aan de Slimstraat 91. De tuin is open van maandag tot en met zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur..

Wij wensen u fijne kerstdagen en natuurlijk een gezond en gelukkig Nieuwjaar toe.

Werkgroep Dorpskerststal.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *