Kom jij ook naar Andantino Open Air?

Woensdagavond 17 mei
Vorig jaar was Andantino Open Air een groot succes. Een aantal van onze trouwe fans en Vrienden van Andantino waren daarbij ook present. Opnieuw houden wij weer een openbare repetitie waarbij iedereen van harte welkom is. Vind je het leuk om even te komen luisteren of even lekker mee te zingen? (Om misverstanden te voorkomen: het is geen meezingavond waarbij teksten worden uitgedeeld of geprojecteerd. Die staat voor zaterdag 18 november 2023 wel al op de planning).
We zien je graag op: Woensdag 17 mei bij Andantino Open Air van 20.15 tot 22.15 uur bij de Toneeltoren (Theaterplaats). Bij slecht weer gaan we naar binnen bij ’t Plein. Dus we duimen maar voor een mooie zomeravond.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *