‘Jij bent The O ne ’ is de zomer single van Niels van Kollenburg

Dat Niels van Kollenburg van vele markten thuis is bewijst hij met zijn nieuwe single Jij bent The One.
Dit aanstekelijke catchy liedje blijft al snel met een positief gevoel in je hoofd hangen. Jij bent the one is niet alleen eigentijds, maar ook lekker mee te zingen en heeft een vrolijke feel good vibe ’’. Het is een leuke mix tussen pop met een volks tintje.
Eerder kwam de Brabantse zanger met Waar ik voor leef ’’, Geweldig en Jij laat me zweven die het niet alleen op de radio goed deed maar ook nog steeds flink meegezongen wordt bij zijn wekelijkse optredens door het land.
Jij bent The One gaat over een prille liefde. De dating fase waarin onzekerheid vaak naar boven komt. Met dit vrolijke liedje wil ik mensen herkenning geven en stimuleren om echt voor elkaar te kiezen. Geniet en investeer! aldus Niels van Kollenburg.
Voor de produc tie is Niels een nieuwe samenwerking aangegaan met Vredeveld&Russchen Music. Zij werkten eerder sa men met namen als Mart Hoogkamer, Frans Duijts, Tino Martin, StukTV, Wolter Kroes en Kinderen voor Kinderen waar zij een gouden plaat voor ontvingen. Niels heeft er samen met Filmcreatie als vanouds weer een erg leuke  bijpassende videoclip bij laten maken die zeker ook het bekijken waard is.

Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=u_K2KsFYLnU
Streamen kan via: https://lnk.to/jijbenttheone

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *