De nieuwe kalender met een lintje op de omslag

Toevallig is het wel, maar misschien ook wel weer niet. Wanneer je jezelf zo inzet voor, in dit geval de Biezenmortelse jeugd, dan kan het niet zo zijn dat dit alleen de koning is opgevallen.
Uiteraard is dat ook wat dichterbij in de regio niet onopgemerkt gebleven en staat Michelle Bosmans op de omslag van de Dorpskalender 2024.
Nadat ze twee weken geleden al werd verrast met een koninklijke onderscheiding, was de verrassing deze keer misschien wat minder groot. De foto is tenslotte een keer gemaakt…

Michelle, voor wie al deze aandacht eigenlijk allemaal niet zo hoeft. “Laat mij maar gewoon lekker met die kinderen bezig zijn.”

De kalender werd dit jaar gepresenteerd in Gemeenschapshuis de Vorselaer in Biezenmortel. En niet de (loco-)burgemeester, maar ‘haar eigen Biezenmortelse kinderen’ hebben de eerste kalender aan Michelle mogen overhandigen. Vieve van Vliet en Ivo Smolders waren de gelukkigen die deze belangrijke taak op zich mochten nemen. En dat hebben ze bijzonder goed gedaan. De snoepzak die daar tegenover stond, was dan ook meer dan verdiend!

Voor de presentatie van de kalender was deze keer ‘niemand’ opgetrommeld en die heeft alle aanwezigen op een bijzondere manier verteld wat er komend jaar op de verschillende maanden te zien is.
Een door ChatGPT gecreëerde tekst, werd voorgelezen door een, ook weer door de computer gecreëerde stem.
Aandachtig werd er geluisterd naar wat de computer er van gemaakt had. Zo nu en dan werkte bepaalde uitspraken op de lachspieren van de aanwezigen.
Toch was het na de presentatie duidelijk wat de kalender het komend jaar te bieden heeft.

Op zaterdag zijn de leden van scouting de kalenders huis-aan-huis gaan verkopen. Mocht u de verkopers gemist hebben, dan kunt u de kalender alsnog kopen voor € 5,00 op de bekende verkooppunten. Voor Udenhout zijn dat: Fotogalerie Angelique, Hoppenbrouwers Electro World, zorgcentrum Eikelaar, ijshoeve Uijlenborch, Erfgoedcentrum ’t Schoor en Boekhandel Readshop.
In Oisterwijk is de kalender verkrijgbaar op Pastoor van Rijckelstraat 3

We zijn benieuwd wie volgend jaar weer de eer heeft om op de omslag te prijken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *