Open Bedrijvendag op Bedrijventerrein Kreitenmolen

Op 23 september is er van 10.00 tot 17.00 uur weer een Open Bedrijvendag op bedrijventerrein Kreitenmolen in Udenhout. Studenten, werkzoekenden en andere geïnteresseerden kunnen die dag kennismaken met zo’n dertig Udenhoutse bedrijven.

Tijdens de Open Bedrijvendag is er van alles te zien, proeven, bekijken en ontdekken. Van leuke activiteiten voor de allerkleinsten, tot demonstraties en presentaties. En van wedstrijden tot rondleidingen. Echt een unieke kans om te zien wat er allemaal gedaan en geproduceerd wordt op Kreitenmolen. Misschien ben je op zoek naar werk of een stageplek. Of wil je je oriënteren op een beroep. Dan mag je deze dag zeker niet missen. Je hebt alle mogelijkheden om vragen te stellen en meer te weten te komen over verschillende beroepen.

Er is ook een leuke winactie waarbij mooie prijzen te winnen zijn: toegangskaarten voor de Efteling, bioscoopbonnen, een lekkere doos bonbons en nog veel meer! Wil je kans maken op een van de prijzen? Zet dan een origineel bericht over de Open Bedrijvendag met #WinnenOpKreitenmolen op Facebook, Instagram, of Linkedin.

Als je naar de Open Bedrijvendag komt, moet je er rekening mee houden dat je niet met de auto het terrein op kunt. Vanaf de parkeerplaats bij de rotonde kun je met een treintje het terrein op. Maar je kunt natuurlijk ook met de fiets of te voet komen.

Tot ziens op de Open Bedrijvendag!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *