Uit je Bol

’t Plein was lekker VOL en ze gingen allemaal uit hun BOL

Zaterdag 7 oktober zijn we een kijkje gaan nemen bij ’t Plein waar je, volgens een grote aankondiging bij de rotonde, een avond ‘Uit je Bol’ kon gaan! Nou, wie wil dat nou niet…?
‘Uit je Bol’ is een nieuw evenement op de jaarkalender van ’t Plein. Vele bezoekers waren nieuwsgierig of dat ook daadwerkelijk
zou gaan gebeuren.
In de korte tijd dat onze agenda het toe liet om te gaan kijken, hebben we wel een goed beeld kunnen krijgen van het nieuwe  evenement. Met vele lampenkappen aan het plafond en aan de rand van het podium een heel lang doek waar een bar op stond afgebeeld, zorgden dat de zaal aandeed als een gezellig Amsterdams café. De zeer goed gevulde zaal maakte dat gevoel helemaal compleet.

Op het podium deed DJ Tibe ook een duit in het zakje door de juiste platen te draaien. Om 21:00 uur stond in de persoon van John West het eerste live optreden gepland. Later op de avond stonden ook Jordy v.d. Boer, Jan Witlox, Ferry de Lits (foto) en Jeroen van
Zelst nog op het programma. Raymond Hermans sloot om 00:30 uur het live-programma af. Genoeg gelegenheid dus om ‘Uit je Bol’ te gaan!
In het voorjaar staat alweer een volgende mogelijkheid om ‘Uit je Bol’ te gaan gepland!

Tot die tijd heeft ’t Plein ook nog vele andere leuke evenementen op de agenda staan! Er staat ook vast iets voor u tussen:
https://www.tplein.com/agenda

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *