Kerstmarkt ASVZ “in een nieuw sfeervol jasje”

Omdat de kassen op het ASVZ terrein afgebroken zijn, worden dit jaar de bezoekers aan de kerstmarkt ontvangen In de mooie theetuin achter het Rectoraat. Van verre klinkt al vrolijke kerstmuziek. In de tuin staan vele houten huisjes en marktkraampjes opgesteld rondom de prachtige beuk, een gezellige aanblik. Er is voor ieder wat wils te koop, van kerstversiering tot leuke hebbedingetjes, veelal gemaakt door bewoners van ASVZ zelf. In het midden van de tuin kunnen de bezoekers zich warmen aan een knetterend kampvuur en genieten van de aangekochte lekkere chocolademelk, koffie, oliebollen of braadworst. Onder de “tent” op het marktterrein laten de leden van de toneelvereniging van ASVZ hun uitbeelding van het kerstverhaal zien. Een ontroerende voorstelling. In het TAC (Tuin Activiteitencentrum) zijn mooie kerststukjes te koop en is een fotograaf aanwezig voor een heuse kerst fotoshoot. In de avonduren zorgt de kerstverlichting voor een feeërieke sfeer en maken muzikanten enthousiast de stemmen van de bezoekers los. Overal blijde gezichten. Een zeer geslaagde Kerstmarkt.

Tekst: Nelleke Sträter, de Wegwijzer
Foto’s: Henny Schilders, de Wegwijzer

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *