Wij komen te samen

Een hele mooie, harmonieuze samenkomst was het afgelopen zondag. Het kerstconcert van de Liederenkring, Gemengd Koor Udenhout, blazersensemble van MVC en vele toehoorders in de Lambertuskerk. Samen zorgden alle aanwezigen voor een mooie kerstsfeer. De geëxposeerde kerststalletjes in de kerk droegen daar nog extra aan bij.

Het is fijn te ervaren dat drie verschillende muziekverenigingen uit Udenhout de ‘handen ineen kunnen slaan’ om samen een mooi concert te geven, waar zowel de deelnemers als de toehoorders van kunnen genieten. Zeker in de kersttijd, waarin we de verbinding tussen mensen zoeken, kan samen musiceren en zingen ons op een fijne manier samenbrengen.

Na afloop van het concert werden alle aanwezigen uitgenodigd om nog even wat te drinken en na te praten in ’t Plein. Velen gingen op de uitnodiging in, waardoor het nagenieten werd in een gezellig, ongedwongen samenzijn.


Tekst: Nelleke Sträter, de Wegwijzer

Foto’s: Pieter Michielsen, De Wegwijzer

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *