NK Tegelwippen: geef je tegels door!

De Tegeltaxi gaat weer rijden
Ga je deze zomer tegels wippen in je (voor)tuin en groen planten? Dan halen wij, de gemeente Tilburg, de tegels gratis bij je op met de Tegeltaxi. De Tegeltaxi rijdt medio oktober en november de ophaalronde.

Tegels aanmelden bij de Tegeltaxi
Wil je gebruik maken van de ophaalservice, ga naar www.tilburg.nl/tegeltaxi en vul het formulier in vóór 26 augustus. Je ontvangt een e-mail over de beoordeling van jouw aanvraag. In de vakantieperiode kan het wat langer duren voor we jouw aanvraag in behandeling nemen. De Tegeltaxi neemt alleen stoeptegels en klinkers mee, geen zand. Dit kun je zelf wegdoen via bijvoorbeeld Marktplaats of afleveren bij de milieustraat Albion

Een groene tuin
Met meer groen in jouw tuin kun je nog meer genieten in de zomer! Je maakt zo je tuin nog koeler. Ook zorg je ervoor dat het regenwater makkelijker weg kan lopen. Meer groen is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor allerlei dieren zoals vogels en insecten. Dus heb je een tuin, doe mee! Van tegel naar groen, dat kun je gewoon doén!

NK Tegelwippen: geef je tegels door!
De tegels die je laat ophalen door de Tegeltaxi, kun je ook opgeven voor het NK Tegelwippen. Van maart tot en met oktober kun je gewipte tegels doorgeven. Help onze gemeente naar de winst via www.nk-tegelwippen.nl/meedoen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *