Kunst in de Theetuin

Afgelopen zondag was Theetuin Brandshof opnieuw de ontmoetingsplek voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Udenhout. ”Het is eigenlijk een formule die beter blijkt te werken dan de vroegere Kunstroute, die door het dorp liep” vertelt Sjef van de Brand. “Zeker bij mooi weer was het in de prachtige theetuin zo aangenaam verpozen, dat de bezoekers er niet alleen de tijd vergaten, maar soms ook de route en de kunst. Nu hoeven ze niet meer weg om de kunst te zien, want die hebben we naar de tuin gehaald.”

Het is elk jaar weer een uitdaging voor Sjef om ook nieuwe kunstvormen en kunstenaars een podium te geven, zodat het evenement ook interessant blijft voor bezoekers die eerder zijn geweest. Over belangstelling hoeven Sjef en de exposerende kunstenaars overigens niet te klagen. Gemiddeld komen er verspreid over de dag ruim 300 bezoekers op af en dat gold ook voor afgelopen zondag. Dat is een aanloop, die enerzijds voor voldoende levendigheid zorgt, maar anderzijds niet te groot is om het aangenaam en overzichtelijk te houden in de Brandshof.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *