Verkeersschool van der Plas is al sinds 1992 een bekend gezicht in Udenhout en omgeving. Je hebt onze auto’s vast wel eens zien rijden. Dat wij al meer dan 12½ jaar rijopleidingen verzorgen dat moet toch vertrouwen geven. Daar komt bij dat wij CBR en R.I.S. gecertificeerd zijn en aangesloten bij de Federatie Autorijschool Management (FAM). Dit geeft jou de zekerheid dat al onze instructeurs en theoriedocenten stuk voor stuk vakbekwame mensen zijn die je voor de volle 100% helpen om te slagen voor je rijexamen en/of theorie-examen.

Verkeersschool van der Plas verzorgt alle rijopleidingen en theoriecursussen voor het behalen van het bromfietscertificaat, het chauffeursdiploma en het rijbewijs voor de motor, personenauto (met aanhangwagen), vrachtauto (met aanhangwagen). Al onze materialen wordt perfect onderhouden en regelmatig vernieuwd. Zo blijven we meegaan met de meest moderne technologische ontwikkelingen. Aan ons pand aan de Nijverheidsweg in Udenhout is onze receptie en ons theoriecentrum gevestigd. De receptie is de spil van onze verkeersschool, van hieruit geven wij ondersteuning aan alle instructeurs en medewerkers. Onze medewerkers in de receptie staan uiteraard ook voor jou klaar, met vragen kun je hier altijd terecht. Onze receptie is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 t/m 14.00 uur. Wil je graag je rijbewijs halen bij Verkeersschool van der Plas die voor kwaliteit en service staat, lees dan de betreffende pagina’s van onze website.

Verkeersschool van der Plas helpt je graag met het vinden van een passende cursus om jou het felbegeerde papiertje te laten halen!

vanderplas

Verkeerschool van der Plas

Nijverheidsweg 22a
5071 NK Udenhout
T: (013) 511 26 23
E: marvanderplas@online.nl
I: rijschool-vanderplas

Bedrijfslocatie