Un Schôôn Plaotje 2019

‘Un Schôôn Plaotje’ is een initiatief van Angelique de Graaij, Dion de Bakker en Pieter Michielsen. Het project dat in Udenhout gehouden gaat worden lijkt in grote lijnen op het televisieprogramma ‘Het Perfecte Plaatje’. Wie dit programma de afgelopen jaren een keer heeft gezien, kan al raden wat het Udenhoutse project ongeveer gaat inhouden. Toch zijn er een paar kleine verschillen. De twee belangrijkste verschillen zijn;
-Dat we niet iedere week een afvaller hebben;
-De opdrachten hoeven niet binnen een paar uur gemaakt hoeven te worden (enkele uitzonderingen hierop daargelaten…).

Er hebben zich een flink aantal deelnemers gemeld en die gaan de komende weken op pad om bij iedere opdracht een zo mooi mogelijk resultaat in te leveren!

De jury die de ingeleverde foto’s gaan beoordelen zijn onze regionale top-fotografen Angelique de Graaij en Dion de Bakker. Bij sommige opdrachten wellicht geholpen door specialisten binnen die bepaalde opdrachten.

Wij wensen alle deelnemers enorm veel succes toe en we hopen dat ze naast veel plezier aan de opdrachten, ook veel kennis op doen bij iedere opdracht en van elkaar!

Aan het einde van het project zal er een expositie gehouden worden waar een groot aantal van de gemaakte foto’s te zien zullen zijn!