Binnenkort de vijfde Unentse krant over het 25-jarig bestaan Heemcentrum ‘t Schoor

Van donderdagavond 10 september tot en met zaterdag 12 september bezorgen de vrijwilligers van Heemcentrum ’t Schoor huis- aan- huis in Udenhout en Biezenmortel de vijfde Unentse krant. In deze uitgave wordt vooruitgeblikt op de viering van het 25-jarig bestaan van Heemcentrum ‘t Schoor met boeiende informatie, openhartige interviews, een mooi verhaal voor de jeugd van Margje Woodrow en puzzels voor de echte Udenhout-kenners. Het schrijversteam van Heemcentrum ’t Schoor is zeer tevreden met het resultaat. Er is een veelzijdige krant voor jong en oud van de persen gerold. De leerlingen van de groepen 7 en 8 van de basisscholen in Udenhout en Biezenmortel ontvangen deze krant ook nog klassikaal. In deze Unentse Krant vindt u het programma van de activiteiten op 16, 17 en 18 oktober 2015. In dat weekend is de presentatie van het tweedelige boek “Over Unentse families” en op zaterdag wordt de Dag van de Familiegeschiedenis gehouden. Heemcentrum ’t Schoor is op 17 en 18 oktober geopend van 11.00-16.00 uur. Vanaf maandag 14 september is voor degenen, die een “nee-nee” etiket op hun brievenbus hebben, een gratis exemplaar van de Unentse krant bij de bibliotheek Udenhout verkrijgbaar. Natuurlijk geldt dit aanbod zolang de voorraad strekt. De gratis verspreiding van de Unentse Krant is onder meer mogelijk gemaakt dankzij een subsidie van de Dorpsraad Udenhout.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *