Foto van de maand augustus.

Foto van de maand Augustus 2015

Foto van de maand Augustus 2015

De foto van de maand augustus met als thema “Udenhout in de zomer” bij “Focus op Udenhout” is geworden, “De natuur in mijn fietsspiegel” van Benja van Beerendonk. Wij feliciteren Benja met deze mooie foto. U gaat toch zeker ook meedoen aan de foto van de maand verkiezing van “Focus op Udenhout”? U kunt nog tot eind september foto’s insturen voor de expositie op 10 en 11 oktober in het Oude raadhuis. Pak je fotocamera, loop eens door Udenhout en Biezenmortel en kijk of je aparte of speciale onderwerpen ziet, maak er een foto van en stuur die in. Foto’s kun je overal maken, ook bij jou thuis, in huis of in de tuin, op vacantie e.d. Vanaf begin 2015 hebben wij uit de ingezonden opnames van de in Udenhout en Biezenmortel gemaakte foto’s, de foto van de maand geselecteerd. Uit alle overige ingezonden foto’s die niet tot foto van de maand verkozen zijn, selecteren wij de foto’s die ook in aanmerking komen voor de foto-expositie op 10 en 11 oktober. De foto van de maand wordt is steeds afgedrukt in ‘’De Wegwijzer’’, hét lijfblad van de Udenhouter en het weekblad ‘’De duinkoerier’’. Deze foto’s hebben ook een plaatsje gekregen op de website van “Fotoclub Focus Udenhout”. En zijn daar  te bekijken. Elke maand kent een ander thema. Uw foto van de maand dient u voor het einde van de maand in te sturen naar: info@fotoclubfocus.nl. Dit adres vindt u ook via de contactgegevens op de website www.fotoclubfocus.nl/ Het thema’s van de laatste maand is:

September: Udenhout op vakantie, dit theme geld ook voor buiten Udenhout (op uw vakantiebestemming) gemaakte foto’s.

In ieder van ons schuilt wel een fotograaf
Zoals reeds eerder bekend werd gemaakt, organiseert fotoclub ‘’Focus’’ in samenwerking met Udenhout Centraal in het weekend van 10 en 11 oktober een foto-expositie in het oude raadhuis van Udenhout. Het unieke van deze tentoonstelling is dat een ruime meerderheid van de te exposeren foto’s is geknipt door de inwoners van Udenhout en Biezenmortel zelf. Inmiddels is er al aardig wat fotomateriaal bij fotoclub ‘’Focus’’ binnengekomen,  ondermeer via de ‘’foto-van-de maand actie’’ Toch moet er meer fototalent in Udenhout en omgeving rondlopen dan het aantal inzendingen doet vermoeden. Mogelijk is de lezer wat terughoudend met het insturen van fotomateriaal vanuit het idee dat de foto niet zou voldoen aan allerlei technische eisen. Flauwekul; in ieder van ons schuilt een fotograaf. Laat u niet weerhouden en mail uw unieke opnames naar info@fotoclubfocus.nl  Uit het aantal inzendingen maken wij een selectie van zo’n 60 foto’s die in formaat 30 x 40 worden tentoongesteld op 10 en 11 oktober in het raadhuis van Udenhout en daarna tot het einde van het jaar in verzorgingshuis Den Eikelaar in Udenhout. Uit het aantal inzendingen worden de 3 beste foto’s geselecteerd die een speciale plek krijgen op de tentoonstelling. Er is slechts één beperking: het onderwerp van de foto moet (met uitzondering van de vakantiefoto’s) betrekking hebben op Udenhout en zijn omgeving. Het thema van deze expositie is niet voor niks ‘’Focus op Udenhout’’. Op de tentoonstelling op 10 en 11 oktober zal overigens ook werk van de leden van fotoclub ‘’Focus’’ te zien zijn.

U heeft nog tot uiterlijk 16 september de tijd om uw foto’s in te sturen, voor foto’s die na deze datum binnenkomen zullen wij echter nog wel proberen een plekje te vinden op de fotoexpositie. Foto’s die in oktober of later binnenkomen schuiven automatisch door naar de fotoexpositie van 2016.

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de website van fotoclub Focus: www.fotoclubfocus.nl Voor verdere vragen en correspondentie verwijzen wij u naar info@fotoclubfocus.nl of p.kollenburg@gmail.com. Eventueel kunt u ook bellen met Tel: 0640142452. Indien u interesse heeft in een cursus fotografie of photoshop of u wilt uitleg over uw fotocamera, ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij starten met een basiscursus fotografie op maandag 28 september 2015. Voor deze cursus zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *