Jo & Riet Hoeks vieren hun Diamanten Bruiloft

Diamanten builoft_HoeksZondag 25 oktober 2015 vieren Jo en Riet Hoeks hun 60 jarig huwelijksfeest. Jo en Riet zijn geboren in resp. Tilburg en Hivarenbeek. Ze komen allebei uit een gezin van 6 kinderen, waar Jo de jongste was en Riet nummer 3. In 1947 kregen Jo en Riet verkering. Ze zagen elkaar op de dansvloer en het was liefde op het eerste gezicht. Dat gevoel hebben ze tot op de dag van vandaag weten vast te houden. Na zeven jaar was het voor beiden duidelijk dat ze de ware getroffen hadden en besloten ze te trouwen. Na hun trouw zijn ze in Tilburg gaan wonen, waar
ze 50 jaar lang gelukkig gewoond hebben. Er zijn door de jaren heen wel wat vervelende momenten geweest door verschillende ziektes, maar ondanks dat blijven Jo en Riet behoorlijk vitaal. De laatste 10 jaar wonen ze in Udenhout, waar de deur altijd open staat om een lekker bakske koffie te drinken.

Een grote hobby van Jo en Riet is altijd de tuin geweest, 39 jaar lang hebben ze in deze tuin vele uurtjes doorgebracht. Nu vieren ze hun 60 jarig huwelijk waar ze erg naar uit kijken en wat ook erg veel voor ze betekent.
Wij feliciteren Jo en Riet van harte met deze mooie mijlpaal.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *