Op ieder moment van de dag naar ‘t Centrum

foodsharing

Deze mensen hebben het Foodsharing inmiddels gevonden en…. het viel helemaal in de smaak!

Nadat vorig jaar ‘t Centrum werd overgenomen is er het een en ander veranderd op Slimstraat nummer 1. Nadat eerst het interieur een grote facelift heeft ondergaan, kwam er even later een complete nieuwe kaart waar een grote variëteit aan luchgerechten op terug te vinden is.
Enkele weken geleden is deze kaart weer uitgebreid met een avondkaart. Onder de naam ‘FOODSHARING’ wordt er volgens Han en Hanneke een ‘gat’ binnen de Udenhoutse horeca opgevuld waar volgens Han en Hanneke behoefte aan was.
De formule achter het Foodsharing is eenvoudig. Het is eigenlijk zoals het er waarschijnlijk bij u thuis ook aan toe gaat. Iedereen heeft een bord en schept vanuit de pannen, die op tafel staan, datgeen wat hij lust.
Zo gaat het bij Foodsharing ook. Je kiest een gerecht vanaf de kaart en dit gerecht wordt op een bord geserveerd. Iedereen aan tafel kan nu hiervan pakken wat hij of zij lust.
Het is niet noodzakelijk om gelijk een aantal gangen te bestellen. Heb je nu zin in een carpaccio, dan bestel je die een. Heb je na een half uurtje zin in iets anders dan bestel je op dat moment gewoon een volgend gerecht. Verder zijn er een aantal gerechten die als compleet avondmaal besteld kunnen worden. Er staan naast vis en vlees gerechten ook vegetarische gerechten op de kaart.
En dit allemaal terwijl je gezellig in het café of op het terras zit te genieten van je drankje (en de zon).
Klanten hoeven niet meer om 5 uur naar huis om het eten klaar te maken, maar kunnen gezellig blijven zitten.
Er kan in principe niet gereserveerd worden om te komen eten! De gasten kunnen op een ongedwongen manier tafelen in een gezellige cafésfeer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *