Team Coolen op Topjudo toernooi in Almere

Op zondag 29 november namen 17 Judoka’s van Team Coolen deel aan het Topjudo toernooi in Almere. De Judoka’s van Team Coolen behaalden mooie resultaten en coaches Arjan Bolijn en Dick van Riel waren erg tevreden. De Judoka’s van Team Coolen uit Udenhout behaalden de volgende resultaten:

Almere1Eerste plaats voor Cas Bolijn, Sietse Oostra en Danée Bolijn.
Derde plaats voor Vigo van den Oetelaar en René van Mook.

Komend weekend zijn er geen toernooien waardoor de Judoka’s zich kunnen voorbereiden op de examens die in de week erop zullen plaatsvinden. Team Coolen geeft elke donderdag Judotraining voor kinderen vanaf 5 jaar bij Sportcentrum Feelgood in Udenhout.

Voor meer info en foto’s www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *