Volle bak (tent) tijdens Udenhout onder Zeil

UoZ-2016-01Zaterdagavond
‘Volle bak (tenten)’ tijdens de 2016 editie van Udenhout onder Zeil.Al enkele dagen voor de tentzeilen open gingen waren de meeste kaarten verkocht. De combikaarten voor twee dagen waren zelfs allemaal aan de man gebracht. Volop ingrediënten dus voor weer een gezellig en geslaagd muziekfeest.
Op zaterdagavond traden o.a. BZB, WC experience en Bakkeliet op. In de kleine tent kwamen de fans van de muziek uit de 90’s aan hun trekken. Tussen de optredens van T-spoon en Darkraver door heeft DJ Joep er in de ‘kleine tent’ een mooi feest van weten te maken.

UoZ-2016-02Zondagmiddag
Zondagmiddag was het wederom goed druk. Doordat de plaatselijke voetbalverenigingen het kampioenschap op deze zondag nog niet hebben uitgevochten, had niemand een reden om niet naar de Magazijnweg te komen voor Udenhout onder Zeil. Op het programma stonden deze middag o.a.: Henk Bernard, Nielson, The Wetnecks en The Dirty Daddies. In de kleine tent was het thema ingevuld door een paar bands die ook deze middag en avond de jaren 90 lieten herleven. Voor ieder wat wils dus!

Wederom een groot compliment naar de organisatie van dit eerste tentfeest van het seizoen. Het was weer tot in de punten (van de tent) goed geregeld!

Bekijk de foto’s van Udenhout onder Zeil 2016

UoZ-2016-03
UC-adverteerbanner

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *