Judo Paastoernooi

TeamCoolen_Paastoernooi_2016Op maandag 28 september werd in Den Bosch het Paastoernooi gehouden. Team Coolen had op dit toernooi 46 deelnemers in de leeftijd van 5 t/m 14 jaar. De Judoka’s van Team Coolen uit Udenhout behaalden de volgende resultaten:
Eerste plaats voor Simon van Geffen.
Tweede plaats voor Vigo van den Oetelaar, Tijn Verbeek, Sjoerd van den Aker en Nienke van den Oetelaar.
Derde plaats voor Lukas Hultermans en Mitch van den Oetelaar.

Komend weekend komen de Judoka’s van Team Coolen in actie op twee toernooien. De beginners komen met een groep van 29 Judoka’s in actie in Diessen. Op dezelfde dag komen 24 Judoka’s met veel wedstrijdervaring in actie op het toernooi in Geldrop. Het toernooi in Geldrop is het laatste toernooi in voorbereiding op het NK -18 wat een week later wordt gehouden. Tijn van Erp en Jort Simons hebben zich hiervoor namens Team Coolen geplaatst.

Team Coolen geeft Judotrainingen bij Sportcentrum Feel Good in Udenhout. Voor meer info www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *