Concert van Cantique in Raadzaal Udenhout

foto: Louis van Beers

foto: Louis van Beers

Zondag 22 mei stond al enige tijd in mijn agenda. Deze zondag gaf Cantique een concert en daar had ik al enige tijd geleden een uitnodiging voor gekregen. Belangrijk is dan wel dat je de eindtijd van het concert niet in je agenda schrijft als de begintijd.
Precies op het moment dat ik het Raadhuis kom binnen lopen stroomt de zaal leeg. Een tot de laatste stoel gevulde zaal heeft genoten van het concert dat ik dus net gemist heb.
Van vele gasten krijg ik gelijk te horen dat ik te laat ben en dat ik een mooi concert gemist heb.
Als dat één keer gezegd wordt trek je dat misschien nog in twijfel, maar door de hoeveelheid reacties die ik hier kreeg moest het wel zo zijn dat ik echt wat gemist had. Gelukkig was een foto snel geregeld en had ik ook snel een programmablaadje waar ik op kon zien dat er stukken uit verschillende landen gezongen waren. Zeg nou eerlijk, wie wil er nou niet, met het weer op deze zondag, een reisje maken door Italië, Frankrijk en een paar Zuid Amerikaanse landen.

Cantique concert 2016

foto: Louis van Beers

In totaal werden er voor en na de pauze 25 liederen gezongen of op de saxofoon gespeeld.
Dus zonder dat ik er iets van gehoord heb, ging ik weer naar buiten met het idee dat er zojuist een mooi concert had plaats gevonden in het Raadhuis. Ik had het programma meegekregen en kreeg ook nog te horen dat op de website van Cantique de stukken nog te beluisteren zijn (www.zanggroepcantique.nl).
Dus mocht u het concert van Cantique nu ook gemist hebben en toch graag iets van dit koor horen, bezoek dan ook eens deze website of bezoek een van de volgende uitvoeringen. Deze staan vermeld in de kalender op Udenhout-Centraal.nl (en daarmee dan automatisch ook in de Wegwijzer).
Ik ga mijn best doen om de aanvangstijd de volgende keer wat beter in me op te nemen.

2 antwoorden
  • Pieter Michielsen zegt:

   We hebben de URL gelijk aangepast… In de Wegwijzer lukt dat helaas niet meer.
   Controleren jullie ook de gegevens van jullie koor op Udenhout-Centraal.nl nog even (onder verenigingen)

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *