Schrijfatelier in de Bibliotheek Udenhout

Vind je het leuk om te schrijven, maar kom je nooit verder dan een (kort) verhaal of gedicht. De Bibliotheek Midden-Brabant stimuleert en ondersteunt schrijvers die zichzelf willen ontwikkelen. In het nieuw op te richten Schrijfatelier ontmoeten schrijvers elkaar en is ruimte om feedback te geven op elkaars werk.

In juni gaat het Schrijfatelier van start in de Bibliotheek Udenhout. De bibliotheek biedt ruimte aan mensen die graag samen schrijven en elkaar feedback willen geven op hun werk. Het doel is dat de schrijvers wekelijks in een inspirerende omgeving samenwerken en elkaar verder brengen naar de uitvoering van hun droom: een eigen boek. Voor €2,50 per bijeenkomst ben je verzekerd van een schrijfplek, koffie en thee en professionele begeleiding.

Heb je zin om andere schrijvers te ontmoeten en feedback te geven op elkaars werk? Kom dan naar de gratis informatiebijeenkomst op maandagavond 6 juni in de Bibliotheek Udenhout. Aanmelden voor de bijeenkomst per email: udenhout@bibliotheekmb.nl.

De Bibliotheek Udenhout, maandag 6 juni om 19.00 uur

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *