Ninjakamp Team Coolen

TeamCoolen_Ninjakamp_2016_WinnaarsVan vrijdag 8 juli t/m zondag 10 juli hebben 89 Judoka’s van Team deelgenomen aan het Ninjakamp. Op vrijdagavond begon het kamp voor kinderen van groep 5 en 6 terwijl de kinderen van groep 3 en 4 op zaterdagochtend aansloten. Voor de kinderen van groep 2 was er een speciaal dagprogramma zonder overnachting.

Alle Judoka’s werden ingedeeld in Ninjagroepen en gedurende het kamp streden deze groepen met elkaar om de felbegeerde “Ninjakamp Wisseltroffee” welke aan het einde van het kamp kon worden uitgereikt aan het groene team. De activiteiten waren veelal gericht op snelheid, kracht, samenwerking, doorzettingsvermogen en slimheid. Omdat het groene team en het blauwe team aan het einde van het kamp exact gelijk stonden in punten, moest een krachtproef beslissen dat het groene team de sterkste was. Het groene team bestond uit Arjuna Jacobs, Kane Lodewijks, Levi Vanblarcum, Siem van Kempen, Daan Peerbooms, Florine van Dooren, Lukas Hultermans, Rens de Groot, Anne van den Bosch, Bart Jacobse, Juliette van de Sanden, Jari van Wijk, Thijs van de Pas, Senna van Iersel en Arwèn van de Wiel. Begeleiders van dit team waren Daphne Hems, Max Plasmans en Sietse Oostra.
Team Coolen bedankt alle vrijwilligers en sponsors voor hun bijdrage aan dit fantastische weekend.

In 2017 zal Team Coolen twee opeenvolgende weekenden een Ninjakamp organiseren. Ze staan dan op 23 t/m 25 juni en van 30 juni t/m 2 juli op de agenda. De kinderen kunnen dan zelf een weekend kiezen om mee op kamp te gaan.

Op donderdag 14 juli beginnen bij Team Coolen de Clubexamens. Tot en met woensdag 20 juli wordt in alle jeugdgroepen examen gehouden waarna het seizoen wordt afgesloten. Er worden in de vakantie wel trainingen aangeboden volgens het zomerrooster.

Voor meer info en foto’s www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *