De inmiddels ingeschreven teams voor de DorpsQuiz

DorpsQuiz Udenhout 2016Het moment waarop we in Udenhout de tweede editie gaan spelen van de DorpsQuiz begint nu echt dichterbij te komen. Op vrijdag 7 oktober zal er in ons dorp gestreden worden voor de eeuwige roem, en misschien nog wel belangrijker; Kun je het team waar je andere familieleden, vrienden of buren inzitten voorblijven. Er zullen weer veel competities binnen de competitie plaats vinden.
Het aantal teams dat zich al heeft ingeschreven is al bijna net zo hoog als het totaalaantal vorig jaar. Tot 15 september is het nog mogelijk om in te schrijven!

We hebben de teams die zich al hebben ingeschreven op onze website vermeld (www.dorpsquizudenhout.nl/teams-2016/). Het zou fijn zijn als alle teams dit even controleren. Mocht je team er nog niet tussen staan of niet alle teamleden vermeld staan, dan vragen wij jullie dit even via info@dorpsquizudenhout.nl kenbaar te maken. Het zou jammer zijn als de aanmelding van jouw team niet goed is doorgekomen of er teamleden zijn die niet op de lijst staan en bij een maximum aantal deelnemers niet op de finaleavond kunnen komen!

Succes met de voorbereidingen en zorg ervoor dat de Wegwijzer en Udenhout-Centraal.nl de komende weken goed in de gaten gehouden worden!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *