Ons Nelleke gaat na jaren ‘buurtteam Thebe Udenhout’ verlaten.

Thebe-NellekeNelleke is met haar 18 jaar begonnen bij de gezinszorg. Ze werkte toen nog bij gezinnen met 13 kinderen. Sindsdien is er veel veranderd. Nelleke is de laatste jaren werkzaam in ‘buurtteam Thebe Udenhout’. Vanuit de Zeshoevenstraat, waar het kantoor van Thebe gevestigd is, ging ze vaak op haar fiets haar rondje doen. Als verzorgster ging ze veel cliënten helpen met de verzorging, zoals wassen en aankleden en helpen met de steunkousen. Met veel plezier en altijd goede zin is ze een vertrouwd gezicht van het buurtteam! Tegenwoordig hoor je het niet vaak meer, maar Nelleke wilde na haar pensioen gewoon blijven werken. Het werken in de thuiszorg is lichamelijk zwaar en daarom extra bijzonder. Binnenkort word Nelleke 69 jaar en word het tijd om samen met haar man, kinderen en kleinkinderen te gaan genieten.
Vrijdag 26 augustus jl. hebben we haar laatste werkochtend éxtra bijzonder gemaakt. Nelleke werd ’s ochtends door haar collega’s opgehaald en de hele ochtend met een echte oldtimer door haar vertrouwde Udenhout gereden. We willen haar graag bedanken namens heel veel mensen uit Udenhout en Biezenmortel waar ze haar gouden zorghart heeft laten zien.
Nelleke bedankt, het ga je goed, we hopen je nog vaak op de fiets te zien. Geniet van je vrije tijd met je gezin en wij wensen je nog vele goede, gezonde jaren toe!!

Je collega’s van Buurtteam Thebe Udenhout
Zeshoevenstraat 36E, Udenhout
Tel.nr 0881176774

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *