Wintermarkt in de Eikelaar

wintermarkt-eikelaar2016aZoals de afgelopen jaren al het geval is geweest, werd ook dit jaar de Wintermarkt in de Eikelaar op dezelfde dag gehouden als de dag waarop Sinterklaas zijn intrede in Udenhout doet.
Veel bezoekers van de goed heiligman gaan voor of na de intocht bij de Eikelaar langs om daar alvast helemaal in winterse sferen te komen. Op de markt waren ook dit jaar de locale ondernemers goed vertegenwoordigd. Naast deze ondernemers weten ook verenigingen en organisaties de markt te vinden om hun doelstellingen onder de aandacht te brengen. Sinterklaas zelf kwam nog even langs om nog wat namen aan zijn waarschijnlijk toch al goed gevulde contactenlijst in zijn telefoon toe te voegen. Je kan niet genoeg adressen hebben om al je inkopen te doen.
Ook het Winterparadijs heeft, ondanks dat er dit jaar niet geschaatst gaat worden, toch een mooi plekje op de markt weten te bemachtigen. Voor velen toch een goed en prettig idee dat de organisatie toch direct tot de organisatie van het Winterparadijs 2017 is overgeschakeld. Laten we hopen dat de wintermarkt voor het doorgaan van het schaatsevenement in 2017 een klein steentje heeft bijgedragen. Voor alle andere standhouders zal het wel of niet slagen van de markt waarschijnlijk meteen na het sluiten van de markt al duidelijk geweest zijn. Al is het ook zo dat de bezoekers die vandaag nog even voorbij de kraam liepen, morgen zomaar in de winkel kunnen staan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *