Sinterklaas is weer in Udenhout

intochtsint-2016-1Het is ieder jaar toch maar weer afwachten of Sinterklaas iedere stad en ieder dorp in Nederland kan bezoeken. Die goede man wordt immers ook een jaartje ouder (al is hem dat niet aan te zien).
Toch is het bijna niet voor te stellen dat hij Udenhout voorbij zou rijden en dat heeft hij dus ook niet gedaan. Sterker nog, hij heeft wind en regen getrotseerd om door een aantal straten in het dorp te trekken om vervolgens op de Theaterplaats alle kinderen en hun ouders toe te spreken.
En waar zou Sinterklaas zijn zonder Zwarte Pieten. Ook deze knapen moeten het toch ook ieder jaar weer leuk vinden de blije kinderen te zien als ze zwarte piet langs zien lopen.
Toch moeten we dit jaar nog maar afwachten of alles helemaal goed gaat komen met het Sinterklaasfeest.
De zwarte pieten hebben erg hun best gedaan om aan Sinterklaas duidelijk te maken dat het allemaal wel goed gaat komen. Hoogwerkers moesten eraan te pas komen om uiteindelijk de juiste code te hebben om de kluis die vol ligt met verlanglijstjes, te openen.
intochtsint-2016-2Op de scholen hebben de pieten namelijk allemaal verlanglijstjes rondgebracht die ze afgelopen week en deze week ook weer (ingevuld) opgehaald hebben, maar deze lijstjes waren niet terug te vinden in de kluis waar ze eigenlijk wel in hadden moeten liggen…
In de kluis lag alleen een sleutel van een andere kluis. Laten we hopen dat deze sleutel toch nog ergens op een kluis hier in de omgeving gaat passen, anders weet Sinterklaas natuurlijk niet waar hij met al die kadootjes naar toe moet.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *