Fitnesscentrum Feel Good lanceert nieuwe 30 minuten workout

Les Mills GRIT Cardio!

Op donderdag 12 januari om 19.00 uur pakken we groots uit in ’t Plein te Udenhout!

Speciaal voor deze gelegenheid wordt deze lancering naast Marijke en Michel mede verzorgd door een grootheid uit de wereld van LesMills:

Yves van den Eynden (National Presenter van Belgie).

Jij wilt dit toch ook niet missen?

Wij lanceren een splinternieuw en uniek trainingsprogramma: GRIT Cardio. GRIT Cardio, dat ontwikkeld is door Les Mills, zorgt ervoor dat deelnemers super snel, super fit raken! Het programma is gebaseerd op de wetenschappelijke techniek van High Intensity Interval Training (HIIT), met piek- en herstelmomenten die deelnemers tot het uiterste drijven. Een GRIT Cardio sessie geeft je in slechts 30 minuten een full body workout! Bij GRIT Cardio maak je geen gebruik van materialen en je traint op de meest krachtige en inspirerende muziek. De choreografie van GRIT Cardio wisselt elke drie maanden, zodat het nooit saai wordt.

Wat maakt GRIT Cardio uniek?

Les Mills GRIT Cardio is een totaal nieuw fitness aanbod, met een duidelijke focus op team training. Bij GRIT Cardio wordt er in relatief kleine groepen getraind.

De kenmerken van GRIT Cardio:

  • Vergroot in no-time je atletische capaciteit
  • Maximaliseert je calorieverbranding tijdens de workout en zelfs uren na de workout blijf je extra calorieën verbranden
  • Biedt jou een intensieve en explosieve cardio workout; wetenschappelijk is bewezen dat cardio snelle resultaten oplevert
  • Is gebaseerd op de wetenschappelijke inzichten van high intensity interval training

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat high intensity interval training, waar GRIT Cardio op is gebaseerd, de resultaten levert die de resultaten van conventionele training overtreffen:

Welke voordelen geeft GRIT Cardio jou?

  • GRIT Cardio zorgt dat je sneller fit wordt.
  • GRIT Cardio zorgt dat je harder werkt en het langer volhoudt.
  • GRIT Cardio daagt je uit om je fitnessgrenzen te verleggen.
  • GRIT Cardio heeft een specifieke structuur, waardoor je nooit een trainingsplateau bereikt.
  • GRIT Cardio zorgt dat je ook uren na de training nog calorieën verbrandt.

Korte workouts wereldwijde fitnesstrend

Michel Kolen van Fitnesscentrum Feel Good geeft aan dat Les Mills GRIT Cardio is ontwikkeld voor iedereen die zijn of haar fitnessniveau naar een hoger niveau wil tillen: “Het programma geeft je een authentieke, hardcore workout die je echte fitnessresultaten bezorgt. GRIT Cardio is zo ontwikkeld dat leden van bijna elk fitnessniveau deel kunnen nemen. Daarnaast is het programma ideaal voor de doelgroep die graag intensief wil sporten, maar weinig tijd hiervoor heeft. We sluiten hiermee aan op een wereldwijde trainingstrend van korte en zeer intensieve programma’s op fantastische muziek. Steeds meer mensen hebben behoefte aan dit soort korte workouts, omdat ze gemakkelijker zijn in te passen in het dagelijks leven.”

Bekijk alvast de video via: https://youtu.be/wxFFCUXBu40

Wat neem je mee?

Je kiest voor kleding die je ook tijdens andere trainingen draagt en die comfortabel zit. Zorg voor een flesje water of sportdrank, een handdoek en wees gemotiveerd. Wij zorgen voor de rest!

Wij zien je graag verschijnen op onze GRIT-party!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *