Gloednieuw design R-Newt

 

R-Newt heeft een nieuwe visuele identiteit: krachtig, open, duurzaam, strak, speels, rebels, fris, sterk, duidelijk. Het nieuwe design straalt de ambitie van R-Newt uit: talenten helpen ontwikkelen, actief zijn in de wereld van jongeren en kinderen, problemen preventief aanpakken en bijdragen aan de veiligheid op straat.

Floor van Berkel, manager van R-Newt, is helder over de keuze voor een nieuwe huistijl: “We staan voortdurend voor nieuwe uitdagingen want er gebeurt veel waar jongeren bij betrokken zijn. Andere professionals schakelen ons in op basis van onze kennis en expertise. We leggen de lat hoog. Daar past een krachtige uitstraling bij. Die van een professionele organisatie die iets te betekenen heeft voor jongeren, kinderen en hun ouders, maar ook voor andere professionals. Ik ben blij met de nieuwe uitstraling, hij past ons!”

R-Newt, onderdeel van ContourdeTwern, is het meest bekend van jongerenwerk in Midden-Brabant en Dordrecht. Maar de organisatie doet meer. De kennis van de jongere en zijn wereldje, plus de aanpak die daarop is ontwikkeld, zetten ze ook in voor kinderen (Kids). En de opgebouwde expertise is verwerkt in een trainings- en adviesaanbod voor professionals (T&A). Alle activiteiten zijn gericht op het vergroten van de ontwikkelingskansen van jongeren en kinderen. In het nieuwe design zijn R-Newt Jongeren, R-Newt Kids en R-Newt T&A in één beeld neergezet.

De website www.r-newt.nl heeft ook een totaal nieuwe look & feel gekregen. Hier veel informatie over medewerkers, activiteiten voor jongeren, aanbod T&A, fotoalbums, locatiegegevens. En veel contactgegevens want R-Newt wil toegankelijk en open zijn. Floor van Berkel: “We doen alles in samenwerking en dialoog met onze doelgroep en met ons netwerk.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *