Udenhout Onder Zeil 2017

Dat het afgelopen weekend weer helemaal in het teken stond van Udenhout Onder Zeil, zal niemand in Udenhout en Biezenmortel ontgaan zijn. Misschien was je vrijdag al in de tent tijdens de Unentse Maestro, of anders op zaterdagavond of zondagmiddag aanwezig bij het jaarlijks terugkerende tentfeest.
Verdeeld over twee tenten stonden weer vele artiesten gepland om het iedereen, jong en oud, naar de zin te maken. Een wederom voortreffelijke, bijna professionele organisatie zorgde ervoor dat alles gedurende dit weekend op rolletjes verliep. De bezoekers hebben vaak niet in de gaten hoeveel vrijwilligers er hun stinkende best doen om alles weer vlekkeloos te laten verlopen. Alles en iedereen is op elkaar ingespeeld, waardoor er voor de artiesten die op het programma staan niets anders rest dan er een mooie sfeer van te maken.
Dit jaar waren er ook weer twee tenten, waarvan er één voor onder de 18 bedoeld was. Geen alcohol in deze tent en muziek die helemaal van deze tijd is.
Het was dus weer een mooie editie van Udenhout Onder Zeil met een mix aan artiesten, erg mooi ‘festival-weer’, goed gemutste bezoekers en een super organisatie en vrijwilligers.

Bekijk hier de foto’s van de 2017 editie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *