Koningsdag in Udenhout

Ik geef het je maar te doen om op Koningsdag 2017 in Udenhout iets te organiseren waar vervolgens ook nog eens veel oranje gekleurde bezoekers op af komen. Heel ‘Koningshuisminnend’ Nederland zat namelijk een paar kilometer zuidelijker, waar de Koninklijke familie dit jaar een bezoek bracht aan Tilburg.
Ook ik was een van de gelukkigen waarvoor een plaatsje langs die route gereserveerd was. Op deze manier heb ik met eigen ogen kunnen zien dat Tilburg er werkelijk eern heel groot evenement van gemaakt heeft, waarvoor enkel complimenten op zijn plaats zijn!

Toch was er in Udenhout nog wel wat oranje of rood-wit-blauw te bekennen. Niet alleen de nationale driekleur aan de gevels van de huizen, maar ook in het dorp waar Udenhouts Belang weer een wandeltocht en een spelletjesmiddag voor de jeugd op touw had gezet.

Aan het einde van de middag heeft de organisatie van Udenhout aan de Kook ’t Centrum als uitvalsbasis gekozen om te proosten op de koning en gelijk de aftrap te geven voor de inschrijving voor Udenhout aan de Kook, welke over enkele maanden gehouden wordt.

’s Avonds was, wederom in ’t Centrum, een andere organisatie van een groot Udenhouts evenement aanwezig om een leuke King’s Ice Party te organiseren. Een coverband (gesponsord door ’t Centrum) zorgde voor de muziek, de bitterballen waren gesponsord door Marc van de Wouw (Ad van Geloven) en de prijzen voor de loterij door heel veel Udenhoutse winkeliers (kijk voor de volledige lijst op de facebookpagina van het Winterparadijs).
Aan het einde van de avond waren niet alleen de bezoekers, maar zeker ook de organisatie van Het Winterparadijs erg tevreden met de opbrengst wat het evenement aan het einde van het jaar weer een stukje dichter bij gebracht heeft.

Meer foto’s: klik hier!

Heb je zelf leuke foto’s van Koningsdag of andere activiteiten en vind je het leuk als we die op Udenhout-Centraal.nl laten zien, stuur deze dan op naar info@udenhout-centraal.nl (zijn het te veel foto’s dan misschien even WeTransfer gebruiken!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *