Opbrengst thema-avond basisschool Achthoeven voor Jeugdfonds Vincent

Efteling
Donderdagavond 8 juni vindt op basisschool Achthoeven weer de jaarlijkse thema-avond plaats. Dit jaar is het thema ‘De Efteling’. Alle leerlingen zullen met hun klas een kort optreden verzorgen dat geïnspireerd is op dit thema. Daarnaast verkopen zij in kraampjes door hen zelf gemaakte spulletjes en kleine versnaperingen. De thema-avond duurt van 18.30 uur tot ongeveer 21.00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk..

Jeugdfonds Vincent
De opbrengst van de verkopen gaat traditiegetrouw naar een goed doel. Dit jaar heeft de school in samenspraak met de Ouderraad besloten de gehele opbrengst te schenken aan het lokale Jeugdfonds Vincent, onderdeel van de Vincentiusvereniging Udenhout-Biezenmortel. Het Jeugdfonds Vincent stelt zich ten doel om voor schoolgaande kinderen
uit gezinnen die moeten rondkomen van een minimaal gezinsinkomen, toch de financiële mogelijkheid te bieden om – net als alle andere kinderen-volwaardig te kunnen meedoen aan schoolse- en buitenschoolse activiteiten. Tijdens de thema-avond
zullen bestuursleden van het Jeugdfonds aanwezig zijn om hierover uitleg te geven.

Dagje uit
Met het mooie weer en de vakantietijd in zicht, krijgt iedereen zin om erop uit te trekken en leuke dingen te gaan doen. Erg fijn als je het je kunt veroorloven, maar het is anders als je krap bij kas zit. Met de opbrengt van de thema-avond wil het
Jeugdfonds ook deze kinderen samen met hun ouders in de gelegenheid stellen een dagje uit te gaan, te genieten van een dag samen als gezin, iets om op terug te kijken. 

Meer informatie
Meer informatie over Jeugdfonds Vincent is te vinden op de website www.jeugdfondsvincent.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *