Deze week lopen we de Avond4Daagse

Met ongeveer 1000 deelnemers, en misschien ook nog een aantal ‘zwartlopers’ is het tijdens de avonden deze week weer druk in het dorp met wandelaars. Deze groep is namelijk bezig met het lopen van de Avond4Daagse. De grootste groep loopt de 5 kilometer, maar de laatste jaren is er ook een flinke groei te zien in het aantal wandelaars dat voor de 10 kilometer gekozen heeft.
Terwijl in het scouting gebouw de laatste inschrijvingen ingevoerd werden werd buiten het startschot gegeven voor de avondvierdaagse van 2017. Deze opening werd verricht door Hein van de Berg. Hein is al 10 jaar 71 jaar en is sinds mensenheugenis al betrokken bij scouting Udenhout. Een mooi gebaar van de organisatie van de vierdaagse om hem de opening te laten verrichten.

De weersvoorspellingen voor deze week zijn prima, al zou het kunnen dat er op donderdag nog een nat pak gehaald gaat worden, maar dat mag de pret niet drukken. Vrijdagavond zullen de lopers de laatste meters afleggen en daarbij door vele toeschouwers vol gehangen worden met snoepkettingen en medailles. We gaan ons best doen ook dan weer van de partij te zijn om een aantal leuke foto’s te maken.

Wij hebben de eerste twee dagen langs de kant gestaan om jullie verrichtingen vast te leggen. De ene keer is dat wat actiever dan de andere keer, maar het uiteindelijke resultaat is iedere keer weer erg leuk. Het zijn stuk voor stuk fotomodellen die langs komen lopen.

Kijk voor de foto’s van de eerste wandeldag achter deze link
De ‘gekke bekken’ foto’s van woensdag zijn achter deze link verborgen

Daarnaast staan er natuurlijk ook nog veel foto’s van de scouting op de website van de vierdaagse
Deze vinden jullie hier:  Dinsdag  >  Woensdag  >  Donderdag  >  Vrijdag

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *