Wandelaars van de avond4Daagse zijn weer binnen

De afgelopen weken werden nog verschillende avond4daagses ingekort vanwege het slechte weer of vanwege de slechte voorspellingen. De weergoden hadden het met de vierdaagse in Udenhout dit jaar beter voor. Vier dagen perfect wandelweer hebben er ook voor gezorgd dat veel deelnemers boven zichzelf zijn uitgestegen en gewoon vier dagen achter elkaar 10 kilometer gelopen hebben.
Ik hoor nu heel veel stoere wandelaars zeggen dat het ‘een eitje’ was, maar ik heb het hier vooral over de wat kleinere deelnemers die ook tien kilometer gelopen hebben. Waar die ‘die-hards’ en de stoere wandelaars één pas gezet hebben moesten die kleintjes er twee zetten….. en dat is voor mij dan al snel twintig kilometer per dag….. (mijn wiskunde is nooit mijn beste vak geweest, maar de prestatie van alle deelnemers wordt er alleen maar beter van!!!

Vol gehangen met snoepzakken en chocolade medailles kwamen de deelnemers over de streep op de Theaterplaats, waar het ere-metaal lag te wachten. Enkele deelnemers bleven nog gezellig nakletsen op het plein, andere gingen snel naar huis om de kuiten weer in te smeren. Want voor je het weet is er weer een jaar voorbij en lopen we voor de 15e keer de vierdaagse in Udenhout.
Wat zal dat lustrum voor de deelnemers in petto hebben… We zullen het gaan zien!!!

Bekijk hier de foto’s van de intocht

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *