Super opbrengst KWF collecte !!!

 

De collecte voor KWF Kankerbestrijding in Udenhout en Biezenmortel heeft € 3761,00 opgebracht.
Wie de collectant heeft gemist kan alsnog een gift overmaken op giro 26000 ten name van KWF Kankerbestrijding in Amsterdam.
Met het geld dat de collectanten hebben opgehaald blijft KWF Kankerbestrijding zich inzetten voor minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven. Dat doet zij echter niet alleen, maar samen met patiënten, onderzoekers, artsen, donateurs en vrijwilligers. Samen moeten én kunnen we tegen kanker strijden Door de vergrijzing van de bevolking en omdat kanker eerder ontdekt wordt, zal het aantal kankerpatiënten de komende jaren sterk toenemen. De strijd tegen kanker is dan ook nog niet gestreden. Ondanks de goede resultaten hebben we nog een lange weg te gaan want helaas overlijden er nog jaarlijks 42.000 mensen aan kanker. Er is nog een lange weg te gaan. Wetenschappelijk onderzoek blijft daarbij nog steeds heel hard nodig. 
De KWF-afdeling Udenhout/Biezenmortel dankt daarom iedereen voor zijn of haar bijdrage aan deze collecte.
Uiteraard ook Udenhout-centraal en de Wegwijzer voor het steeds plaatsen van de KWF publicaties!
In het bijzonder natuurlijk de ongeveer 45 collectanten die ook dit jaar weer een aantal avonden van hun vrije tijd beschikbaar hebben gesteld voor de collecte van de KWF.
Dank , super dank je wel.

Wilt u ook collecteren voor het KWF ?
Mail : Ruud.oerlemans@home.nl

Dank namens de organisatie
Ruud en Carla Oerlemans
Lieneke Oetelaar

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *