Trots…. op 3 weken lang een geweldig Winterparadijs

15 december, al bijna een maand geleden. Een maand waarin we in Udenhout een geweldig feest hebben mogen meemaken. Ook een feest waar ruim drie weken oppas geregeld moest worden of dat er soms dagen bij waren waarop ouders zich afvroegen of ze nog wel kinderen hadden.
In alle gevallen lag de oorzaak in een hal achter Welkoop. Want daar had stichting Het Winterparadijs haar onderkomen gevonden voor het Winterparadijs. Drie weken lang schoolschaatsen, vrijschaatsen, discoschaatsen, ijshockey demonstraties, zelf een potje ijshockeyen, fluitketelschuiven, proberen een pirouette te draaien op je schaatsen; voor de minder geoefenden was er een pinguin beschikbaar om hiermee de pirouette, wel of niet gepland, uit te voeren.
Alle schaatskunsten werden ondertussen gade geslagen door ouders, opa’s en oma’s vanaf de zijkant van de ijsbaan of vanachter de raam in de warme ‘Stube’. In deze zeer sfeervolle Stube werd regelmatig een evenement georganiseerd, waardoor de avonden gezellig en druk waren.
Nu kunnen we alle evenementen die tijdens de Winterparadijs-periode hebben plaats gevonden de revue laten passeren, maar dan zouden we vaak in herhaling vallen als we melden dat er altijd een gezellige gemoedelijke sfeer hing.
Veel, heel veel vrijwilligers hebben verschillende ‘shifts’ gedraaid om er voor te zorgen dat rondom het ijs en in de stube alles op rolletjes verliep.

Complimenten

Van ver buiten Udenhout kwamen gedurende deze drie weken mensen naar de ijsbaan omdat het er in Udenhout zo goed uitzag en het er zo gezellig was. Dit is uiteraard een groot compliment voor de organisatie van het Winterparadijs, waarmee ongetwijfeld iedereen die bij het Winterparadijs geweest is, het eens zal zijn.
Zelfs onze kersverse burgemeester is op de laatste dag van het Winterparadijs nog even een kijkje komen nemen om met eigen ogen te zien dat er nergens anders binnen de gemeente een evenement plaats kan vinden dat vóór en dóór de bewoners zelf tot een zo groot succes gemaakt is!
Dit succes zal er ongetwijfeld voor gaan zorgen dat er aan het einde van dit jaar weer een Winterparadijs plaats zal vinden.
We wensen de organisatie, na een welverdiend aantal weken rust, weer veel succes bij de organisatie van de volgende editie.

Wij zijn in Udenhout trots op ‘óns Winterparadijs’, en op de mensen die dit allemaal mogelijk gemaakt hebben!

Bekijk nog meer foto’s in ons Winterparadijs-fotoalbum

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *