Udenhoutse deelnemers aan de Dorpenkwis presteren prima

Maar beleven bovenal een erg leuke dag.
Een iets ander format, voor de eerste keer meedoen en dan toch een keurige 24e plaats halen bij de BD Dorpenkwis op zondag 25 februari 2018.
Als winnaars van de DorpsQuiz in Udenhout mocht De Unentse Party Mix deelnemen namens Udenhout aan de BD DorpenKwis die door het Brabants Dagblad georganiseerd werd. Waar de organisatie vorig jaar nog een katern vergeten was te drukken (Midden Brabant had geen uitnodiging mogen ontvangen…), werd de organisatie van de DorpsQuiz dit jaar wel uitgenodigd de winnaars in te schrijven voor de editie van dit jaar.
Vijf vertegenwoordigers van het team moesten zich melden in Veghel en de rest van het team bleef in Udenhout achter om van daar uit ruggensteun te bieden.
Een groot aantal vragen werd in Veghel zelf al ingevuld, maar het denkteam in Udenhout had nog genoeg vragen doorgekregen om ook de hele middag in de weer te zijn met laptop, telefoon en de nodige ‘doe-opdrachten’.
Er moest o.a. een elftal foto zo goed mogelijk nagemaakt worden. Wat doe je dan als er op die foto een persoon staat met een kaal hoofd en je hebt binnen je denkteam niemand die ook een glimmende schedel heeft…? Precies, dan ga je even naar huis en kom je even later mooi glad geschoren weer terug en kan de foto gemaakt worden.
Hieruit kunnen we alleen maar opmaken dat ze echt alles hebben gedaan voor een goede eindklassering.
Ze hebben al aangegeven dat ze dit jaar weer gaan proberen de DorpsQuiz in Udenhout te winnen om ook volgend jaar weer aan deze Dorpenkwis mee te kunnen doen… maar dan nóg beter voorbereid.

Goede doel
Vrijdagavond vond in ’t Centrum ook nog een PubQuiz plaats voor het goede doel. Sabine Maes (een van de vijf deelnemers in Veghel) gaat dit jaar deelnemen aan Alpe d’HuZes en had een Pubquiz uitgeschreven waaraan iedereen deel kon nemen. In een volle zaal van ’t Centrum werden de nodige moeilijk vragen voorgeschoteld aan de deelnemers. Dat deze vragen ook niet altijd zomaar te beantwoorden waren, was duidelijk te zien aan de manier van juichen als er wél een keer een goed antwoord gegeven werd…
Aan het einde van de avond was dus iedereen tevreden, maar vooral Sabine met de opbrengsten voor haar sportieve uitdaging!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *