Voor UOZ maakt de locatie niet uit

Het is toch ieder jaar een mooi feest!

Na ongeveer 10 jaar Udenhout Onder Zeil aan de Handelsweg was het dit jaar even wennen aan de nieuwe locatie… tenminste, dat zou je verwachten.
Niets bleek minder waar het afgelopen weekend. Alsof de tent (de tenten) nooit ergens anders gestaan hadden en alsof iedere vrijwilliger nog precies wist van vorig jaar wat er van hem of haar verwacht werd. Ook al staat alles net ergens anders.
Dit is gelijk natuurlijk een mooi compliment aan de organisatie, die het allemaal weer perfect voor elkaar hadden.
Een week voor het feestweekend stonden vele vrijwilligers in de ijzige kou het zweet in de bilnaad te werken om er voor te zorgen dat de tent op tijd zou staan. Hierdoor is de opbouw ondanks het weer weer volgens planning verlopen.
En dat dat vervolgens met schitterend weer tijdens het weekend zelf beloond wordt is alleen maar ‘rechtvaardig’ te noemen.

Een belangrijk punt als het gaat om het laten slagen van een editie UOZ is natuurlijk ook het programma. Welke artiesten/welke bands staan er op het podium in tent 1 en tent 2.
En omdat de organisatie er ieder jaar weer in slaagd om ook daar voor ieder wat wils te programeren, gaat de kaartverkoop ook bijna vanzelf. De zaterdagavond was helemaal uitverkocht en voor de zondag moest je moeite doen om een van de laatste kaarten nog in je bezit te krijgen.
De volgende artiesten hebben op zaterdag de twee podia gevuld; BZB, WC Experience, DJ Paul Elstak, De Bijtels, De lievelings DJ’s van je zusje, Buren van de Brandweer, Alles en Iedereen, Ronnie Ruysdael, Mazzah & TBRM en DJ Jerome.
Zondag namen The Dirty Daddies, Raymon Hermans, Jeffrey Heesen, The Wetnecks en De Fik erin bezit van het podium.
Vanwege het 20-jarig jubileum was op het laatste moment ‘wereldster’ Kafke gecontracteerd.
Voor vele aanwezigen, vooral voor de oudere vrijwilligers een groot vraagteken wie er op het podium stond, maar op het moment dat de hele zaal plat gaat als deze zanger uit Drunen zijn wereld-hit ‘Onze dag’ zingt, is wel duidelijk dat er een topper aan het programma is toegevoegd!

Harmonie
Net als vorig jaar (Maestro) was ook dit jaar de harmonie op zondagochtend in de tent terug te vinden. Samen met WC Experience werd een koffieconcert verzorgd. De samenwerking met de harmonie bleek ook dit jaar weer een schot in de roos!

Er kan na twee dagen Udenhout Onder Zeil, maar één conclusie getrokken worden; Het maakt niet uit waar ze het Zeil spannen. Udenhout Onder Zeil blijft een grote hit, en dat zal de komende jaren vast niet anders zijn!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *