Volop activiteiten tijdens Koningsdag in Udenhout

De grote steden in Nederland lopen tijdens Koningsdag altijd helemaal vol. Als de jeugd geluk heeft hebben ze een kaartje voor het 538-festival in Breda weten te bemachtigen of ze gaan hun geluk beproeven in Eindhoven of ergens anders waar een groot aantal artiesten langs komen.
Maar wie afgelopen Koningsdag-editie in Udenhout is gebleven hoeft daar zeker geen spijt van te hebben.
Udenhouts belang had overdag de wandeling en de spelen op de Theaterplaats weer voor hun rekening genomen. Deze activiteiten trekken ieder jaar weer een flink aantal ouders met hun kinderen naar de Theaterplaats om daar voor een euro aan een groot aantal spellen deel te kunnen nemen, ook krijgen de kinderen dan een lekker ijsje, wat drinken en een zakje verse popcorn.
Gelukkig bleef het op een enkel klein druppeltje na de hele middag droog!

     

Culinair
In het Centrum hadden zich ondertussen een flink aantal oranjeklanten verzameld om daar deel te nemen aan de oranjeborrel. Ieder jaar wordt hier door de organisatie van ‘Udenhout aan de Kook’ het startschot gegeven voor de inschrijving. Ook dit jaar werd daar weer gretig gebruik van gemaakt. Vanaf een uur of twee in de middag tot in de late uurtjes was het druk, en misschien nog wel belangrijker, erg gezellig in ’t Centrum.

Meezingen
Het koor Andantino had de zaal van ’t Plein voor Koningsdag besproken om daar in de avond een meezingavond te organiseren.
Met het meezingen in Tilburg de avond van tevoren nog in het achterhoofd, hadden veel mensen de keel even goed gesmeerd om eens lekker met een aantal bekende nummers mee te gaan zingen.
Het echte meezingen liet aan het begin een beetje op zich wachten, maar dat werd vanaf het tweede blok ruimschoots goed gemaakt.

     
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *