De Avond’4’Daagse is toch van start

Een dagje later dan gepland, maar op woensdagavond zijn dan toch alle wandelaars die deel nemen aan de 14e Udenhoutse Avond4Daagse vertrokken voor hun tocht over 3½, 5 of 10 km.
Ook voor vanavond waren de voorspellingen dat het niet helemaal droog zou blijven, maar landelijk gezien werd er geen kleurcode aangehangen waardoor de organisatie zich genoodzaakt voelde ook deze avond af te lasten.

Naast de vele deelnemers, waren ook de vrijwilligers weer van de partij om alles langs de route goed te laten verlopen. Ook donderdag en vrijdag zullen deze vrijwilligers er allemaal weer zijn om het evenement weer veilig te laten verlopen. Laten we hopen dat de weergoden ons ook positief gezind blijven en dat we vrijdag alle deelnemers weer kunnen gaan inhalen met snoepkettingen en bloemen. Dat ze uiteindelijk een dag minder gelopen hebben is niet iets waar ze zelf iets aan konden doen. Dat was een (wijs!!!) besluit van de organisatie!

Veel plezier allemaal de komende wandelavonden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *