Erfgoed-werkstuk voor middelbare scholieren uit Udenhout en Biezenmortel

Zit je op de middelbare school? Moet je dit schooljaar voor het vak geschiedenis een werkstuk maken? Zou je dat over Erfgoed willen doen? Wil je alleen of met enkele scholieren een werkstuk maken over Erfgoed Udenhout of Biezenmortel, dan wil ’t Schoor, het heemcentrum van Udenhout en Biezenmortel, je graag helpen. Kees van Kempen, de voorzitter van het Schrijversteam van ’t Schoor, wil je graag ondersteunen en zal daarbij -afhankelijk van het onderwerp- andere medewerkers van het heemcentrum betrekken. Waar kun je zoal aan denken: genealogie, monumenten, beschermd dorpsgezicht, tradities, de invloed van de grote geschiedenis op het leven in het dorp, hoe mensen vroeger leefden, de geschiedenis van je geboortejaar, verhalen van oudere mensen, enzovoorts. Bedenk maar eens een mooi erfgoed-onderwerp! Je kunt de hulp van ’t Schoor vragen via een bericht naar  heemcentrumudenhout@gmail.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *