Nieuw boek Udenhoutse geschiedenis

Afgelopen 12 december vond de boekpresentatie plaats van het eerste deel van de Udenhoutse horecageschiedenis door Joost van der Loo.
Het boek geeft een prachtig beeld van een aantal horecabedrijven uit de 19e en 20e eeuw maar ook van huidige nog bestaande bedrijven. Veel nog nooit gepubliceerd materiaal met mooie oude en hedendaagse foto’s. Het boek is te koop bij FotoGalerie Angelique. Bij de stichting zijn ook nog eerder uitgebrachte boeken te koop als de Udenhoutse vooroorlogse autogeschiedenis in twee delen, een boekje over de veelzijdige Jeff Kemps en het fotoboek met 100 foto’s van de Biezenmortelse fotograaf Peer van de Ven.
Met uw koop financiert u nieuwe volgende uitgaven door de stichting die reeds 10 jaar bestaat.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *