Komt u ook naar de presentatie van Unentse Sprokkels 16?

In het jaarboekje Unentse Sprokkels staan korte verhalen afgewisseld met veel foto’s over interessante heemkundige onderwerpen betreffende Udenhout en Biezenmortel. En we kunnen nu al verklappen dat ook dit keer weer een aantal verrassende bijdragen van Udenhoutse gastschrijvers zijn opgenomen. Unentse Sprokkels 16 wordt gepresenteerd op vrijdagavond 22 maart 2019. U bent van harte welkom bij Ontmoetingscentrum ’t Plein in Udenhout. Het programma start om 20.00 uur. Om u gastvrij te ontvangen is vooraf aanmelden noodzakelijk. Bij voorkeur voor 11 maart via heemcentrumudenhout@gmail.com.  Kees van Kempen, de voorzitter van het Schrijversteam, zal die avond aan de hand van foto’s de inhoud van het boekje weer met u doornemen. Aansluitend start de verkoop. De boekjes zijn te koop voor € 10,00 per stuk. Dit bedrag geldt zowel voor abonnementhouders als voor de losse verkoop. Heeft u geen abonnement dan kunt u vanaf 23 maart de boeken ook kopen bij Fotogalerie Angelique of bij firma Hoppenbrouwers in Udenhout en bij bakkerij Geerts in Biezenmortel.  (Helaas niet meer bij Kantoorboekhandel Nogmaals. Zij gaan binnenkort stoppen maar waren jarenlang een prima verkooppunt voor onze uitgaven, waarvoor dank!)

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *