Bierbelevenis in ’t Plein

Zondag 17 maart was het alweer tijd voor een nieuwe editie van Bierbelevenis Udenhout. 
In ’t Plein hebben zich een aantal bierbrouwers verzameld die hun zelf gebrouwen bier aan de echte kenners presenteren. 
De naam ‘bierbelevenis’ zegt het eigenlijk al. Alle bezoekers van dit evenement komen naar ’t Plein om een aantal biertjes te proeven. En dat is in een aantal gevallen een echte ‘belevenis’! Bij de entree is het mogelijk een glas aan te schaffen en krijg je een overzicht van alle soorten bieren die deze middag te proeven zijn. Voor iedereen is er wel een biertje te vinden die helemaal in de smaak valt. Vaak wordt er bij het tappen van het biertje (wat Bierbelevenis in ’t Plein uiteraard uiterst secuur gebeurd) al uitgelegd hoe het bier gemaakt is en wat voor een smaaksensatie
je mag verwachten. En als je denkt dat iedereen zo snel mogelijk alle biertjes geprobeerd wil hebben, heb je het mooi mis. Het is niet belangrijk dat alles op de lijst afgestreept kan worden. Je komt hier om van een ‘nieuw’, speciaal biertje te genieten. En die biertjes waar je dit jaar niet aan toekomt. Daarvan hoop je gewoon dat ze volgend jaar ook weer aanwezig zijn bij de volgende Bierbelevenis.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *