10 jaar Het Kreitenhuys

Het is al weer 10 jaar geleden dat Vincent te Brake, met zijn toemalig compagnon Richard, Het Kreitenhuys aan de Kreitenmolenstraat opende. Een periode waar de evenementenkalender in
Udenhout een flink aantal grote evenementen kende. Vincent kreeg dus al snel de vraag of hij mee wilde denken bij de invulling van die evenementen.
Het Winterparadijs had graag al wat met Het Kreitenhuys willen gaan doen toen het restaurant nog niet geopend was en er nog de nodige potten verf op de muren gesmeerd moesten worden. Aan het Kasteelfeest tijdens het 250-jarig bestaan van De Strijdhoef hebben ze destijds wel hun medewerking verleend en daar was dan ook meteen duidelijk dat er meer mogelijkheden door Vincent benut zouden gaan worden.
Naast het restaurant, waar iedere inwoner uit Udenhout ongetwijfeld al ooit gegeten heeft, heeft Vincent de afgelopen jaren ook een partycatering en BBQ company onder zijn hoede.

Tijd voor een feestje
Tijdens het feest dat afgelopen weekend gegeven werd ter gelegenheid van (o.a.) het 10-jarig bestaan van het restaurant, werden alle specialiteiten van Het Kreitenhuys uit de kast getrokken.
Het resultaat; een perfect georganiseerd feest waar niemand iets te kort kwam. Live muziek, een aantal ‘food-trucks’, een locale DJ en uiteraard het nodige eten en drinken. Alle aanwezigen kijken nu al weer uit naar het derde lustrum…

Vincent, van harte gefeliciteerd met dit jubileum en uiteraard met je verjaar- en trouwdag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *