Feestelingen bij Jos van den Bersselaar Constructie BV

Vrijdag 23 augustus was het wederom feest bij Jos van den Bersselaar Constructie. Ditmaal op het zonovergoten terras van Landgoed Bos & Duin, waar maar liefst vier jubilarissen letterlijk en figuurlijk ‘in ’t zonnetje’ werden gezet.
De jubilarissen dit keer waren Franci van de Ven (59) uit Haaren die haar 40-jarig dienstjubileum vierde en gelijktijdig afscheid nam van het bedrijf. Franci is al die tijd de steun en toeverlaat geweest van de directie en deed de salarisadministratie. Ook uit Haaren afkomstig en eveneens 40 jaar in dienst was jubilaris Wil Schapendonk (64). Hij is werkzaam in de buitendienst en is voornamelijk te vinden op de diverse rioolwaterzuiveringsinstallaties. Wil –die overigens in Udenhout is geboren- ontving de gouden Insigne 1777 ontving die de Koninklijke Metaalunie uitreikt
aan mensen die door hun langdurig dienstverband van bijzonder belang zijn voor een lidbedrijf van de branche-organisatie.
Ook zilveren jubilea waren er te vieren. Dit jaar was de beurt aan de 41-jarige Peter Verstijnen uit Oisterwijk. Peter is degene die de montageplanning regelt en hij is ook de man die alle betonconstructies exact inmeet voordat van den Bersselaar haar producten produceert. Door Peter zijn nauwgezetheid voorkomt hij dat constructies niet passen en retour fabriek moeten.
Tot slot kwam Johan van Vugt (42) uit Biezenmortel aan de beurt. Ook hij is al 25 jaar in dienst en een groot deel van die tijd actief in de Buitendienst. Johan weet met zijn ervaring en handelsgeest vaak op creatieve manier zijn zaakjes te regelen op complexe bouwplaatsen in het hele land. Hij kan met iedereen opschieten en weet ’t altijd zo te draaien dat ’t hem (én het bedrijf) goed uit komt.
Alle jubilarissen van harte gefeliciteerd!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *