Foto-expositie 2019 van “Focus op Nederland”

‘’Fotoclub Focus Udenhout’’ organiseert in samenwerking met ‘’Udenhout-Centraal’’ op zaterdag 26 en zondag 27 oktober 2019 van 11.00 tot 17.00 uur voor de vijfde achtereenvolgende keer een foto-expositie in het Atrium van Woon-zorgcentrum “De Eikelaar”, Slimstraat 40, 5071 EK te Udenhout. 

Een foto-expositie onder het motto ‘’Focus op Nederland’’.

Het bijzondere van deze expositie is dat niet het werk van de leden van onze fotoclub centraal staat, maar het fotowerk van de inwoners van Udenhout, Biezenmortel, Tilburg e.o. Om deel te nemen aan deze expositie was slechts één restrictie van toepassing: de foto diende in Nederland gemaakt te zijn of het onderwerp op de kiek diende betrekking te hebben op Nederland. Uit het totaal van de inzendingen worden 80 foto’s voor deze expositie geselecteerd.

Fotoclub Focus Udenhout en ’Udenhout-Centraal nodigen u hierbij van harte uit om deze expositie te komen bezichtigen. De toegang is gratis. Door de Eikelaar wordt tegen vergoeding  een kop koffie of thee geserveerd. In de directe omgeving van de Eikelaar is voldoende parkeergelegenheid. Om deel te nemen aan de foto-expositie 2020 kunnen nu al foto’s ingestuurd worden, inwoners uit heel Midden-Brabant kunnen hieraan deelnemen. Er kunnen foto’s van alle categorieën ingestuurd worden. Mail uw unieke opnames naar p.kollenburg@gmail.com, info@fotoclubfocus.nl of naar info@focusopnederland.nl 

Namens “Focus op Nederland”,
Peter van Kollenburg

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *