Nieuw boek met verhalen over de Tweede Wereldoorlog en de Bevrijding!

Op zaterdag 26 oktober 2019 is het 75 jaar geleden dat Udenhout en Biezenmortel bevrijd werden. Het schrijversteam van ’t Schoor, heemcentrum voor Udenhout en Biezenmortel, brengt een boekje uit met 60 verhalen over de Tweede Wereldoorlog en de Bevrijding, vertelt door 34 mensen, waarvan de meesten dat vertellen uit eigen ervaring tijdens de oorlog. Het boekje wordt gepresenteerd op vrijdagavond 25 oktober in Ontmoetingscentrum ’t Plein. Het boekje is na afloop van deze presentatie te koop, ook op zaterdagmorgen 26 oktober van 10.00-13.30 uur op het heemcentrum aan de Schoorstraat 2 (u kunt dan tevens een nieuwe (foto) expositie bekijken) en s’ middags tijdens de herdenkingsmanifestatie die door de Dorpsraad Udenhout in ’t Plein wordt georganiseerd. De verkoopprijs is slechts € 10,00.

U kunt het boek nu al reserveren door een mail te zenden naar heemcentrumudenhout@gmail.com

Of te bellen naar het secretariaat-Lia Clement-Verhoeven (013-511 1166) Want op is op!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *